Нещодавно громадськість сколихнула новина про розлучення популярного артиста Дзідзьо зі співачкою Slavia. Та попри це дівчина продовжує активно розвивати свою творчу кар'єру та тішити своїх фанатів у Instagram, публікуючи нові світлини.
Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Slavia показала, що задумалася про зміну сценічного імені. Саме тому вона запропонувала своїм фанатам обрати кращий варіант.

Скріншот з stories
Скріншот з stories

"Який варіант вам подобається більше. Славця чи Slavia", - запитала Slavia у своїх фанатів.

Але, фанати зірки не підтримали її ініціативу про зміну сценічного імені, тому більшість підтримали варіант Slavia, а саме 83%.

Скріншот з stories
Скріншот з stories

До слова раніше Slavia оприлюднила нове щасливе фото з квітами та привітала всіх Ярослав з Днем ангела. На фото дівчина позує на блакитному фоні, тримаючи у руках розкішний оберемок квітів. Співачка одягла червоний піджак та доповнила свій образ червоною помадою.

 Slavia, фото з instagram
 Slavia, фото з instagram

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор