Співак Олександр Пономарьов показав теплі кадри святкування Вербної неділі - він познайомив свого гостя з грузії священика отця Серафима, з яким записує спільну пісню, з традицією українських православних.

Кумедне відео, де він "б'є" святого отця вербою, співак опублікував на своїй сторінці в Іnstagram.

"З Вербною Неділею ! Знайомлю отця Серафима @serafim_bit_kharibi з нашими традиціями", - написав співак під відео.

"З вербною неділею!Здоров'я, миру,благодаті Божої!, "З Вербною! Верба - вона така", " Верба б'є, не я б'ю, за тиждень Великдень, Паска, ковбаска, червоне яєчко - Пасха недалечко!!!", - пишуть користувачі у коментарях під відео.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що Отець Серафим – схиархимандрит Серафим Біт-Харібі, настоятель монастиря 13-ти Ассрійських Отців, духівник ассирійської громади в с. Стара Канда в Грузії. Його юність минула в Україні, тут відбулося його воцерковлення. Він неодноразово адресував записи псалмів, записаних ним, українському народу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.