Киян запрошують відвідати місцевий притулок аби поспілкуватися з тваринами та вигуляти їх.
Про це повідомляє "Центр захисту тварин" на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, київський притулок для тварин запрошує всіх охочих корисно провести дозвілля під час карантину. Тут зазначили, що тварини чекають небайдужих містян на прогулянку.

Фото: "Центр захисту тварин"
Фото: "Центр захисту тварин"

"Більшість киян втомилась від суворих карантинних обмежень, які діятимуть у місті до кінця місяця. Тому КМЛВМ запрошує охочих поспілкуватися з хвостатиками до притулку. Волонтери та співробітники КМЛВМ постійно проводять необхідні заходи для соціалізації тварин у притулку, але ніщо не зможе їм замінити вашої уваги та спілкування", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що притулок для тварин розташований в Бородянському районі Київської області за адресою вул. Студентська, 24 (с. Нове Залісся). Для додаткової інформації та попереднього запису на прогулянку звертайтеся за тел: +380443666406.
Зазначимо, що на період локдауну кількість людей, що одночасно перебувають у притулку, обмежена. Перед прогулянкою всі охочі мають пройти короткий інструктаж та ознайомитися з правилами вигулу.

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв "Знай.ua", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Знай.ua" писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку