Відома українська телеведуча проекту «Світське життя» Катерина Осадча зараз перебуває із робочою поїздкою у Туреччині.

Не зважаючи на знімальний графік, вона не втомлюється ділитися враженнями від поїздки зі своїми підписниками в соцмережі Instagram.

Наприклад, днями Осадча показала, як прогулюється морським узбережжям у легкій сукні, що наштовхнула фанатів на теорії про вагітність зірки.

Пізніше вона пообіцяла своєму чоловікові, актору і телеведучому Юрію Горбунову, привезти з відпочинку у подарунок камінчик у вигляді сердечка.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Цього разу в сторіз Осадча продемонструвала смаколик, яким ласує у Туреччині – великий бублик, обсипаний зернами сезаму. Крім бублика, на фото можна розглянути басейн та готель, у якому мешкає українська знаменитість.

Нагадаємо, Осадча втекла від Горбунова на пляж: "Привіт, моречко!"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов прилип до Осадчої прямо на роботі, може собі дозволити: "Кятя, навчися посміхатися..."

Знай.ua писав, Юрій Горбунов окупував басейн, поки Катя Осадча на роботі: "Хочу на море!"