Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала своїм фанатам у Instagram, що відбувається за лаштунками зйомок нового проекту телеканалу «Вражаючі історії ТСН».

Зокрема, вона зазначила, що командна робота завжди продуктивніша – є ті, хто підкаже про якісь негаразди у кадрі.

«Завжди працюємо командно – оператор та освітлювач можуть сказати щось з приводу тону шкіри, відтінків у макіяжі, волосся (щоб усе було на місцях і не стирчало)», - зізналася Вітвіцька.

Крім того, вона розповіла, що під час роботи в прямому ефірі із нею стався прикрий інцидент – вона сильно порізала пальці папером. У цьому вона запідозрила підступи «відьми».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Наталю Гончарова, точно мені поробила! Як там у тебе: ключ, замок, язик? Просто в прямому ефірі, прощаючись, порізала пальці папером. Зізнавайся!», - жартома написала телеведуча у сторіз, показуючи підписникам свою закривавлену руку.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"