Відома українська співачка, багатодітна матуся та дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі, Аlyosha, презентувала довгоочікуваний кліп на пісню LEBEDI. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Люди часто є чорними воронами — егоїстами в думках і вчинках. Однак любов перероджує тих самих людей на білих лебедів, вони стають милосердними і доброзичливими. Пісня LEBEDI вже на всіх музичних майданчиках», - зазначила вона, презентуючи відео.

«І ми наче лебеді у небесах. І нам так добре вдвох, ми на своїх вітрах», - додала вона в описі до тизеру кліпу.

«Дуже гарна пісня! Дякую!», «Дякую! Як завжди, суперово!», «Бо бог є Любов, Любов найсильніша риса найсильніших Людей , також деколи притаманна слабким, бо ніхто не може обійтися без Любові і водночас мало хто може спочатку віддати навіть знаючи що отримає в 100 разів більше», - пишуть фанати співачки в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".