На трасі під Києвом сталося ДТП, внаслідок якої водій згорів живцем у власному автомобілі. Про це повідомили у спільноті dtp.kiev.ua.

Як зазначається, аварія трапилася на Варшавській трасі під Києвом. Там водій автомобіля Geely на повному ходу врізався в задню частину Daewoo.

Від удару виникла пожежа, у автомобіля Daewoo вибухнув газовий балон.

«Свідки намагалися витягти водія Daewoo, якого відкинуло на заднє сидіння, він був без свідомості. Незабаром авто Daewoo вибухнуло, водій загинув», - зазначають у спільноті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також відомо, що водій другого автомобіля, марки Geely, розбив головою лобове скло. Його терміново госпіталізували з місця аварії, наразі жодної загрози для його життя немає.

«На Варшавці... Біля Немішаєво», «Це жах, як же так! Їдеш і не знаєш, що на тебе чекає», «Страшна смерть, але ж міг жити, якщо б зуміли витягнути», - коментують страшну подію на дорозі українці.

Нагадаємо, раніше у школі прогримів потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька тернополянка наковталася таблеток і "пригостила" братика: моторошне 8 березня

Також "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на " до " і "після": батьки готові серце віддати