У неділю, 2 вересня, у Києві сталася ДТП з мотоциклістом, який в результаті аварії залишився без лівої ноги.

Як інформує dtp.kiev.ua у Facebook, зіткнення автомобіля BMW з мотоциклом сталося на Одеській трасі. Відзначається, що ДТП сталася, коли автомобіль, вирішивши розвернутися, вдарив виїжджаючого з боку Києва мотоцикла.

"МотоДТП на Одеській трасі в Києві: "залізний кінь" згорів дотла, пілот втратив ногу. На виїзді на Одеси, навпроти нової Фори, #BMW вирішив розвернутися і вдарив виїжджаючий з Києва мотоцикл. Мотоцикл повністю згорів. На місці чотири патрулі поліції, бійці #ДСНС і кілька хлопців МотоХелп. Інформація про стан пілота уточнюється, його на місці ДТП вже немає. Попередньо, травматична ампутація лівої ноги. На місці аварії вже пробка від КПП", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кияни не залишилися байдужими і почали активно коментувати фотографії з місця страшної дорожньо-транспортної пригоди.

"Прокладка на БМВ мудак, але яка повинна бути швидкість у мотоцикліста щоб згорів мотоцикл і втратити ногу?! Можеш бути впевнений в собі, але не в інших учасниках дорожнього руху. Саме тому мозок виключати не варто. Краще бути живим, ніж правим і мертвим чи покаліченим", - пише Дмитро Лозовий.

"Швидкість була в районі 180-200 км. Машин від КП в бік Одеси практично не було. Водій БМВ тільки висунув морду, але так як швидкість мотоцикла була ДУЖЕ велика, ні водій БМВ, ні мотоцикліст зреагувати і запобігти ДТП не мали шансів. Якщо бути об'єктивним, то винен, як на БМВ, так і мотоцикліст, - написав Savluk Vitaliy

"Пощастило хлопцю. Постраждала тільки нога, на знімках і УЗД все норм. Зараз закінчилася операція, збирали ліве стегно, зашивали рани. Залишився без лівої стопи", - написав Максим Максименко.

"Проїхати 200 метрів і на світлофорі нормально розвернутися, так ні. Задовбало бидлятство в нашій країні", - написав Eugene Sergeevich.

Нагадаємо, два легковики "самознищилися" під Верховною Радою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що мотоцикліст на швидкості влетів у тролейбус, є постраждалі.

Також "Знай.uа" писав, що смертельна трагедія на залізниці сколихнула Київ.