Відома українська акторка Ольга Сумська замислилася над тим, чи не відкрити б їй власний канал на Youtube. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Тут один відомий продюсер порадив мені відкрити свій Youtube-канал...А ви як думаєте, чи варто? І яку програму, на ваш погляд, я б могла вести, крім кулінарної? Я знаю багатьох друзів, які ТБ не дивляться, тільки Youtube, Інста, Тік-Ток і Фб... А й справді, може спробувати?», - розповіла Сумська.

«Ідея супер!!! Можна ділитися акторською майстерністю!!!», - підказали в коментарях, і такий варіант зірці припав до душі.

«Пам’ятаю «Імперію кіно» з Ольгою Сумською. Ви були неперевершеною ведучою», «Я б дивилася із задоволенням! Наприклад, подобається, як Ви реагуєте на негативні коментарі («Тююю»). Я тепер цим «тююю» себе підбадьорюю. У Вас можна багато чому навчитися. Особливо оптимізму, любові до світу і людям, красі, смаку. Буду чекати ефіри на You tube», - зазначають коментатори.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Віщати різне, від подорожей до етикету, жіночих фішок, про те, що таке бути жінкою, як виростити супер дітей і стати авторитетом для них, як направляти, огляди на фільми, трохи зворотного життя зйомок, мікро інтерв'ю з провідними або про те як знімають, бесіди з цікавими людьми ... Загалом, все це жваво і в процесі все тестувати потрібно, показувати нам і отримувати зворотний зв'язок. Однозначно потрібно, корисно, головне робити з фахівцями або консультуватися про те, як це робити правильно з урахуванням інфополя», - підказують Сумській.

Нагадаємо, Наталі Сумській - 65: як виглядає красуня-сестра Роксолани у чарівний день. Наталя Сумська святкує 65-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Акторка розповіла про те, як вона зараз живе

Також "Знай.ua" писав, рецепт паски без дріжджів від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина. Ольга Сумська поділилася апетитним рецептом бездріжджової паски