Відомий український співак та беззмінний ректор Університету культури Михайло Поплавський запропонував своїм підписникам несподівану гру. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

«Став лайк на трьох останніх постах, пиши в коментарі: хочу лайки, коментарі або підписку. Відповідай взаємністю на попередній коментар. Залайкаємо один одного! Я теж беру участь», - пообіцяв він своїм підписникам, публікуючи знімок у золотому костюмі в оточенні своїх юних студентів.

У коментарях одразу ж почався справжній «лайкопад» від фанатів творця «Вареничків» та «Кропиви».

«Фотка – вогонь», «Хочу лайки від вас, Михайло Михайлович», «Взаємні лайки», - пишуть захоплені фанати Поплавського.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал Знай Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?"

Також Знай писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.