У середу, 21 квітня, погода в Києві на рідкість мінлива: сонце змінює дощі майже кожні 15 хвилин. Після "похмурого" прогнозу синоптиків над небом у столиці розкинулася весняна веселка.

Користувачі соціальних мереж діляться знімками неймовірно красивого атмосферного явища. Зокрема, один зі знімків на своїй сторінці в Facebook опублікувала користувачка Олена Фіданян.

Веселка на фоні ніжних хмар, що ширяють в блакитному небі - вона розкинулася над Дніпром, немов з'єднала два береги столиці, ставши ще одним мостом.

Примітно, що семикольорова повітряна дуга знята саме над новим мостом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дві перевесла: кольорова і залізобетонна Веселка. Усе буде гаразд”, - підписала кадри киянка.

Тим часом в Харкові в небі помітили гало у вигляді стовпів світла. Його можна було побачити як вночі, так і вдень. Місцеві жителі почали ділитися фотографіями, які вони зробили. Гало було помітно практично з будь-якої точки міста.

Нагадаємо, раніше Миле захоплення "сонечками" - Українка зібрала найбільшу колекцію і потрапила до Книги рекордів Гіннесса

Про це повідомила в Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Лізуть у всі щілини і кусаються: українців атакували колонії бридких істот

Також "Знай.uа" писав, що Вулиці Чернівців атакують огидні зелені окупанти-зжирають все на своєму шляху

Про це розповідають місцеві жителі, які публікують в соціальних мережах фото і відео огидних «окупантів».