Киянин із подивом виявив у своїй платіжці за комунальні послуги астрономічну суму. Комунальникам довелося пояснити, що стало причиною скандальної ситуації.

Про причини скандалу розповіли в "Київтеплоенерго".

Як раніше повідомлялося, чоловік мешкає в будинку на вулиці Григоренка, 26-А, у квартирі площею майже 100 квадратних метрів. У платіжці за опалення за сезон 2020-2021 років він виявив борг, який зріс на 70 тисяч гривень.

За словами комунальників, причиною таких нарахувань стало те, що в чоловіка не встановилено індивідуальний лічильник, крім того, він чотири роки не сплачував за комуналку.

За вказаний період чоловік лише частково сплачував за комунальні послуги впродовж 2019 року. За цей час він накопичив майже 80 тисяч гривень боргів, а тепер ще й додав до суми 70 тисяч нових боргів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

По реструктуризацію боргу чоловік не звертався, встановлювати індивідуальний лічильник також не збирається. Загалом він винен комунальникам понад 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Віталій Музиченко розповів про пенсії та субсидії. Що зміниться або вже змінилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві підприємці вийшли на акцію протесту, вимагаючи дозволити їм працювати в умовах жорсткого локдауну.

Також Знай.uа писав, що у Міністерстві соціальної політики профінансували бюджетні програми на суму 85 мільярдів гривень.