Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала своїм підписникам у Instagram, як прогулюється під час дощу.

Вона зазначила, що сьогодні метеорологи обіцяють теплий сонячний день, проте вже блище до вечора погода знову зіпсується – аж до штормового попередження.

«Сонячний день у столиці та штормове попередження на вечір. Синоптики невблаганні: грози та град прогнозують сьогодні киянам. Ви перевіряєте прогноз погоди перед виходом з дому?», - поцікавилася телеведуча, натякнувши, що українці схильні в цьому питанні більше покладатися на власне чуття.

«Ефектна і дуже гарна!», «Солю, обернись, за тобою якийсь чувак з парасолею», «Композиція: Соля. Чувак. І парасоля», - пишуть підписники у коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Думаєте, правильно, що вам тримають парасольку? Якщо був би президент, багато претензій! А хто ви? Будьте людиною, люди всі однакові і їх права теж, слово богу, що ви не в державній структурі», - обурюється дехто. У відповідь Соломія зізналася, що це жартівливе фото.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"