Відома українська телеведуча Марічка Падалко пообіцяла своїм підписникам у Instagram влаштувати прямий ефір із консультанткою з кар’єрного зростання.

«22 квітня, о 19:00 прямий ефір з кар’єрною консультанткою Оленою Поліщук (Сабрі). Поговоримо, як знайти цікаву роботу і себе в ній! Або як змінити роботу чи навіть професію!», - анонсувала телеведуча, додавши, що українці мало ознайомлені із такою послугою та нечасто звертаються за подібною консультацією.

«Виправте мене, якщо я помиляюся, але в нас не сильно розвинута культура звернення до «кар’єрних консультантів». Наприклад, якщо у вас щось болить, ви йдете до лікаря, встановлюєте діагноз і отримуєте план лікування... А якщо Вам «болить» робота? Який план? Хто «лікує»?», - запитала вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Падалко зазначила, що в нашій країні кар’єрних консультантів заміняють близькі та знайомі.

«В Україні, зазвичай, «кар’єрними консультантами» виступають рідні: «Це не робота, а чьорті-шо!» «Ти мало заробляєш!» «Та «пашлі» ту роботу «геть» «Ой, сиди і не рипайся, де ж потім працювати!» Перелік дійових осіб і реплік в цій «п’єсі» можна продовжувати безкінечно...», - нагадала Марічка, додавши, що вона й сама в цих питаннях - повний «чайник».

«На які «фішечки» ведуться роботодавці? Які професії помруть, а які, навпаки, народяться? Чи реально міняти роботу в карантин? Чи, навпаки, це єдиний шанс не втратити себе?», - заінтригувала фанатів телеведуча.

«Дуже актуальна тема!», «Зараз надто актуально вибудовувати особистий бренд. Багато курсів, коучів, кажуть про його необхідність. Тож наскільки особистий бренд впливає на професійну реалізацію і кар’єру і як може вплинути на (допомогти) у пошуку кращої позиції або нового місця роботи. Які ваші поради?», - питають підписники у коментарях.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".