Відома українська співачка Тоня Матвієнко нагодувала свою колегу Божену Дар окрошкою. Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в Instagram, у закріплених сторіз.

Судячи з публікації, родини співачок товаришують, та навідуються один до одного у гості. На одному з кадрів можна побачити розгардіяш, який влаштували діти в кімнаті – маленькі бешкетники розкидали іграшки.

На іншому відео Божена та Тоня ласують окрошкою, поки Ніна Матвієнко та її зять Арсен Мірзоян пораються біля плити.

«Дякую за теплий прийом! Окрошка була неймовірна!», - написала у себе в сторіз заслужена артистка України Божена Дар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко скасувала свято через ковід: "Обставини сильніші за нас". Через каратинні обмеження в Києві 39-річній зірці довелося перенести свій концерт, запланований на 12 квітня. Варто зазначити, що саме в цей день Матвієнко відсвяткувала своє 40-річчя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".