Популярний український співак Олександр Пономарьов заінтригував своїх фанатів знімком із відомим грузинським духівником. Відповідний пост із знімком опублікувано на його офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

«Отче Серафим вже в Україні! Ласкаво просимо!», - написав Пономарьов.

Отець Серафим – схиархимандрит Серафим Біт-Харібі, настоятель монастиря 13-ти Ассрійських Отців, духівник ассирійської громади в с. Стара Канда в Грузії. Його юність минула в Україні, тут відбулося його воцерковлення. Він неодноразово адресував записи псалмів, записаних ним, українському народу.

Можливо, духівник прибув до України, щоб записати давно обіцяний Пономарьовим сюрприз до Великодня.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Ласкаво просимо!», «Ох і сінергія вийде! Чекаємо терпляче», «Хай Бог Благословить Ваш проект! Ви молодці, що погодились! Україна буде в захваті! Чекаємо!», - пишуть у коментарях українці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.