Під Києвом розшукують безвісти зниклого хлопчика. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, неповнолітнього мешканця міста Вишневого розшукують співробітники Бучанського районного управління поліції.

За інформацією правоохоронців, розшукують малолітнього Ткача Данила, 2010 року народження, який 20-го квітня 2021 року приблизно о 14:00 пішов з дому, розташованого на вулиці Першотравневій, 25, у Вишневому. Хлопчик вирушив кататися на велосипеді та до цього часу не повернувся.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 11-12 років, 160 сантиметрів зросту, середньої статури, волосся темно-русяве коротке, обличчя овальне, очі сірі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Був одягнутий у кофту з білим капюшоном, куртку та спортивні штани темно-синього кольору, взутий у сірі кеди.

Поїхав кататися на блакитно-чорному велосипеді марки "DEMIX", із собою узяв рюкзак темно-синього кольору.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.