Популярні українські телеведучі «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін і Людмила Барбір опублікували жартівливий спільний знімок в Instagram.

«Доброї середиии! Ефірну естафету беруть Руслан і Людмила, і вся команда «Сніданку» готові надихнути вас до нових звершень», - привіталися із фанатами телеведучі, додавши, що сьогодні в ефірі розкажуть про важливі для українців теми.

Зокрема, обговорять цьогорічну вартість головного атрибуту Великодня – паски, хто має зупинити балконопад у столиці, які юридичні права мають позашлюбні діти в Україні та в Європі, та безліч інших цікавих тем.

Допис супроводили знімком, на якому Людмила Барбір тримає акваріум із рибкою, наповнений водою. Завдяки оптичній ілюзії здається, що до ємності потрапила голова Руслана Сенічкіна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

«Доброго ранку! Завжди з вами. Мої ранкові друзі. П'ю каву і прокидаюся», «Доброго ранку, здоров'я і благополуччя вам!», «Доброго ранку! Руслан і Людмила - Ви супер! Я вас кохаю!», «Доброго ранку. "Скелет у шафі" - це, найчастіше, не дуже приємна для людини таємниця. Для чого ділитися неприємними спогадами? Скелет має бути "похований" в шафі», - вітаються українці та діляться враженнями від запропонованих тем.

Нагадаємо, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Сенічкін посадив Любмілу Барбір на свій велосипед:"не стримався".

Також Знай.uа писав, що в ефірі телешоу" Сніданок з 1 + 1", присвяченому святкуванню Масляної, інтерв'ю у Святослава Гринчука, ведучого ТСН, брав"балакучий млинець".