Для киян є хороша новина – вже до кінця квітня столицю можуть перевести з червоної карантинної зони одразу до жовтої. Про це стало відомо зі слів міністра охорони здоров'я Максима Степанова, які пролунали в ефірі каналу "Україна".

Як зазначив високопосадовець, у Києва є всі шанси опинитися в жовтій зоні, перестрибнувши через "помаранчеву" карантинну зону. Все буде залежати від тенденцій, які продемонструють показники захворюваності в столиці.

"Є велика надія, що до 30 квітня Київ вже за всіма показниками перейде з "червоного" до "жовтого" рівня. Але все залежить від нас", – наголосив міністр.

Разом із тим, міністр нагадав, що не варто на Великдень влаштовувати гучного святкування із великою компанією, чи вирушати в гості, а краще залишитися вдома та поберегти своє здоров’я.

Степанов додав, що "коронавірус – атеїст, і йому все одно, що людям потрібно святкувати".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, підступна хвороба "висмоктала" з львівського пенсіонера 6 літрів крові: медики створили диво.

Знай.uа писав, комунальний колапс після березня? Українцям на пальцях показали, як у платіжки додали 1000 гривень.