У понеділок, 19 квітня, скандально відомий настоятель Києво-Печерської Лаври, більше відомий як "Паша Мерседес", з шиком відзначив ювілей: служителю Московського патріархату виповнилося 60 років.

Зранку до його резиденції приїхало не менше ста людей, йдеться у сюжеті ТСН. Гуляння проводили так, ніби не в Україні епідемія забирає сотні життів щодня. Гості, які приїхали на елітних авто, навіть не думали надягати маски, всі обіймалися і цілувалися.

Що характерно, одним з перших його привітав представник РФ в Україні Олександр Лукашик. Правда, на цей раз замість дорогих авто, батюшки дарували квіти, тому найдорожчий подарунок він зробив собі сам.

Нагадаємо, обшуки у митрополита Павла: стало відомо, що розкопала СБУ. Адвокат владики каже, що слідчі нічого не знайшли, але є одне "але".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, СБУшники навідалися з обшуком до Митрополита Києво-Перчерской Лаври і обзавідовалісь. Той самий "відморожений поп за кермом".

Знай. ua писав, що одіозний путінський поп прокоментував обшуки в його будинку, тепер кається і просить вибачення. В хаті не було, а ось ящик горілки і ікони дуже шкода.