В Києві через складну епідеміологічну ситуацію посилили карантинні обмеження. Після чого, на місцевих дитячих майданчиках можна було помітити обмежувальні стрічки.

Проте такі заходи зупиняють не всіх киян, тому батьки зривають обмежувальні стрічки на майданчиках і йдуть відпочивати з дітьми. При цьому діти граються між собою без масок та не дотримуючись дистанції. Про це йдеться в сюжеті програми “Київ.NewsRoom” на телеканалі “Київ”.

Дитячий майданчик, скріншот із відео
Дитячий майданчик, скріншот із відео

Батьки зазначають, що ігнорують такі обмеження, адже втомилися бути вдома на локдауні. При цьому малеча хоче гуляти, а інших місць для цього немає. Батьки зазначають що прогулянки на свіжому повітрі на дитячих майданчиках точно додадуть здоров’я їхнім малюкам.

- Дітям же потрібно десь гуляти, вдома ми й працюємо, а ввечері можна з дитиною прогулятися.

– А не хвилюєтеся за здоров’я? Ні за своє, ні за дитини?

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

– Ні. Чесно – це все дуже довго триває, тому ні“, – каже киянка Христина, яка не підтримує обмеження щодо дитмайданчиків.

При цьому багато містян вважають, що прогулянки у парках та дитячих майданчиках не нашкодять ні їм, ні їхнім дітям.

Нагадаємо, раніше відомий медик порівняв локдаун в Україні та Ізраїлі: "це дитячий садок".

Як повідомляє портал Знай Ляшко назвавши дату виходу Прикарпаття з "червоної зони": перемогли.

Також Знай писав, що Кабмін поки не буде вводити тотальний локдаун, але ситуація напружена: Денис Шмигаль подякував місцевій владі.