Марічка Падалко відома українська телеведуча, яка має досить широку аудиторію прихильників. Окрім цього вона ще й затята спортсменка, яка обожнює зимові види спорту та дуже полюбляє бігати. Всім цим Падалко ділиться на своїй сторінці у соціальні мережі Instagram.
Цього разу Марічка Падалко зізналася, що цьогоріч буде бігти напівмарафон, який складає 21 кілометр. При цьому телеведуча зазначила, що через пандемію не бігала такі дистанції з 2019 року. Тому зараз вона має тренуватися у посиленому режимі аби без перешкод здолати дистанцію.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

"За 54 дні бігтиму перший з 2019 року напівмарафон - 21 км. Сьогодні я зареєструвалася на #tavriaodessahalfmarathon, а це означає, що дороги назад немає😀 І в Єгора - теж💪, але він ще про це не знає😃 Але вчора під час пробіжки, казав "хоч завтра😂😂😂". Я ж не настільки впевнена поки що в своїх силах, бо тривалий карантин і відсутність "живих" забігів дається взнаки", - зазначила Марічка Падалко.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

За словами зірки поки що дистанція у 21 кілометр їй не дається, адже за час картину вона стала бігати рідше. Тому поки що бігає по 10-12 кілометрів, але впевнена що незабаром зможе подолати дистанцію напівмарафону.

"Старти @runukraine_org потрапили до національного спортивного календаря, а, значить, навіть у разі карантину мають всі шанси відбудуться із дотриманням потрібних вимог 😷🏃🏻‍♀️", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".