Соломія Вітвіцька - популярна українська телеведуча, яка має досить широку армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням ділиться новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Окрім цього Вітвіцька разом з командою запустила новий проєкт "Вражаючі історії ТСН" та стала його ведучою. У своєму Instagram зірка розповіла, що щодня по буднях розповідатиме про історії людей, які надихають. Які попри складні обставини змогли їх здолати та стати щасливим.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

"Щодня по буднях о 18:30 розповідатимемо надихаючі історії людей, які незважаючи на складні обставини таки змогли їх перемогти! Не будьте байдужими! Часто ми випадково можемо допомогти змінити життя незнайомим людям! Хочеться, щоб добро ширилося і перемагало! Вірю, так і буде❤️🙏🏼", - написала Соломія Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

Окрім цього телеведуча оприлюднила серію фото з-за лаштунків проєкту. На одній з фото Соломія Вітвіцька позує у стильному сірому костюмі на фоні студії проєкту. Свій образ телеведуча доповнила ніжними локонами, які вдало підкреслюють її жіночність.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", заражена коронавірусом Марічка Падалко розкрила "підводні камені" хвороби: "Нудота, блювота і винос мозку"

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"