Пес знає своє місце в салоні та завжди привітливо ставиться до пасажирів. Які водійські обов’язки виконує Джек, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.
Сюжет можна переглянути за посиланням.
Такса Джек уже десять років працює у тандемі із шофером маршрутки на приміському рейсі. Він щодня супроводжує шофера ірпінського автобуса Віталія. Пес привітний до всіх пасажирів, але за потреби може показати зуби.

Поки водій зранку прогріває машину, собака гуляє. Потім вони їдуть в автопарк, де пес займає своє місце в автобусі та береться за роботу. Від самого дитинства Джек їздить на почесному місці біля хазяїна.

На пасажирів такса не гавкає, водієві в дорозі не заважає. У цьому автобусі Джек — і контролер, і штурман, і охоронець.

«Якось був випадок, що я залишив у коробці гроші та побіг по цигарки. Повертаюся, а автобус відкритий і Джек збуджений. Хтось хотів потрапити в автобус, щоб взяти гроші. Він почав гавкати, тому ніхто нічого не взяв. Ось так врятував касу», — розповідає водій Віталій.

Пасажири вже добре знають цей тандем. А ті, хто ідуть маршрутом уперше, так само радіють чотирилапому помічнику.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у зоні відчуження засікли стадо здичавілих корівок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти