На Березняках мешканка Києва вирішила "облагородити" двір свого будинку, розклавши десятки автомобільних покришок, від яких співробітники комунальних служб ледь встигли позбутися.

Фотофакт на своїй сторінці в Facebook опублікувала користувачка Gorod Lena.

"Говорили, що комунальники збирають і відвозять на утилізацію покришки. А у нас зовсім нещодавно з'явилася така "краса"", - пише жінка.

Без автомобільних покришок уявити український урбаністичний ландшафт практично неможливо. До того ж, це один з найрозповсюдженіших прикладів повторного використання відпрацьованого матеріалу. Шини — це і розвага для дітей, і захист для саджанців, і огорожа для газону. Але епохи минають, і схоже на те, що і "покришковій" традиції настає кришка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Народних гумових парканів так багато, що часом навіть не зрозуміле їхнє призначення. Однак ці кустарні артоб’єкти шкодять довкіллю, гума виділяє небезпечні сполуки під час нагрівання чи контакті з водою. Тому комунальники почали їх прибирати. Замість них планують установити гарні декоративні огорожі, там де вони потрібні.

Раніше повідомляли, на Тернопільщині асфальт розчиняється разом зі снігом, злості не вистачає: "Тут рибалити можна!".

Як повідомляв Знай.uа, гігантські рахунки за комуналку ростуть з кожним місяцем, українці не знають, як жити.

Також Знай.uа писав, львівські комунальники з чайниками оголосили війну поганим дорогам.