Популярна українська телеведуча Марічка Падалко поділилася особистим досвідом у лікуванні головного болю в донечки.

"Ми з Катрьою пропустили цілий тиждень школи, поки вона ще не зачинилася на карантин. І причина мене лякала - її постійні головні болі. Один день я це виправдати погодою, інший день - "забагато гаджетів". Але біль проходив тільки на знеболювальних", - зізналася телеведуча на своїй сторінці в Instagram.

Вона додала, що навіть детальне обстеження дитини не дало жодних результатів.

«Пішли по лікарях, бо я, як всі мами, вмію панікувати. Невролог нічого не виявив. Аналіз крові хороший. Відправили на доплер судин шиї і головного мозку. Там теж не знайшли якихось порушень, окрім того, що «відбувається стрімкий ріст». Ми знов повернулися до невролога, і нам призначили дві речі - гімнастика для шиї і вітаміни на наш розсуд», - додала Падалко, зазначивши, що головні болі у її дочки таки відступили.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Всі мої діти через це проходили. Сину кілька років тому, коли почалися приступи, порадили додати кілька разів на тиждень плавання, і це спрацювало. Невролог нас попередила, що головні болі зараз величезна проблема, зокрема, через положення шиї, в якому вона перебуває «над телефоном». Тому слід робити руханку і вправи для шиї час від часу. Ну, і телефони іноді відкладати», - поділилася ведуча.

У коментарях українці зазначають, що це досить поширена проблема.

«Величезне сенсорне навантаження на очі, може мозок зовсім не відпочиває - то уроки, потім телефон, потім урок, потім телевізор. Ми взагалі не сидимо в тиші, і, звичайно ж, шия», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".