Юрій Горбунов - популярний український телеведучий, який має досить широку аудиторію прихильників. Тому артист з задоволенням тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Юрій Горбунов не звик показувати свого спільного з Катериною Осадчою сина Івана. Тому в Instagram зіркового батька його фото з'являються, але лише зі спини, щоб не було видно обличчя. Так і цього разу Юрій Горбунов опублікував миле фото зі своїм сином все так само не показуючи його обличчя.

Юрій Горбунов з сином, фото з instagram
Юрій Горбунов з сином, фото з instagram

Телеведучий показав, як у вихідні проводить час з дитиною. Виявилося, що Горбунов з сином Іваном полюбляє проводити вихідні за переглядом мультиків.

"Тату, ти не хочеш зі мною мультики подивитись?Звичайно хочу! Тільки не спати😇", - так Юрій Горбунов підписав світлину з сином.

Юрій Горбунов з сином, фото з instagram
Юрій Горбунов з сином, фото з instagram

Для перегляду мультиків у вихідні Юрій Горбунов вирішив одягти сині джинси та зручний світшот чорного кольору. Натомість його син Іван одягнув шортики та синю футболочку. На фото батько з сином ніжно обійнялися й вмостилися для перегляду улюблених мультфільмів.

Раніше повідомлялося, що Катерина Осадча підігріла чутки про вагітність облягаючою сукнею: "Дівчинка буде"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко