Скандально відомий народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував дружині розкішний сюрприз на День народження, забронювавши приміщення ресторану.

Все б нічого, але це відбувається в Україні, де статистика коронавірусу зашкалює і тисячі закладів по всій країні закриті.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал Новини.LIVE.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Відомо, що тусовка відбувалася у готелі Fairmont 18 квітня.

"Микола Тищенко влаштував день народження для своєї дружини Алли Барановської у розпал локдауну, виступає співачка Катерина Корецька. Також ми помітили серед гостей забудовника Арія Шварца", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, 15 липня в мережі з'явився ролик за участю народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколою Тищенко. У ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок в столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинної заборони на роботу закладів громадського харчування після 23:00.