У Києві спритні грабіжники ледь не залишили жінку без гаманця. На щастя, їхні дії помітили небайдужі перехожі, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент трапився на Хрещатику, в самому центрі столиці. Там четверо молодих чорнявих дівчат ішли за жінкою, непомітно розстібаючи їй сумку. Жіночці пощастило, що дії грабіжниць помітив хлопець, який попередив пограбування.

«Щойно на Хрещатику особи з нахабної банди злодіїв-крадіїв відкрили жінці сумочку та намагалися її обікрасти. На щастя, це помітив хлопець, який прогнав цих мерзенних щурів», - розповідають автори допису.

В коментарях містяни обурюються бездіяльністю правоохоронних органів та нахабством грабіжниць, які не вперше промишляють на вулицях столиці, грабуючи довірливих людей.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

«Треба руки ламати по самі лікті», «Вдень, ті ж самі..., на Хрещатику, - чому поліція не реагує? А в серіалах так красиво ловлять злодіїв...», "Вони їх кришують, інакше це вже давно закінчилось би», - обурюються у коментарях до повідомлення кияни.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.