У Києві розшукують чотирьох неповнолітніх, які втекли з Центру соціально-психологічної реабілітації. Про це стало відомо з повідомлення поліції Київської області.

Як розповіли правоохоронці, всі четверо зниклих дітей перебували в одному реабілітаційному центрі. При цьому 14-річну дівчинку та її 12 – річного брата шукають вже не вперше-діти постійно тікають і тому перебувають на обліку в поліції.

Однак цього разу вони намовили до втечі ще й двох подружок.

Неповнолітні викликали таксі і вирушили до Києва до знайомих. Всю компанію оголосили в розшук.

Одну зі зниклих дівчаток столичні правоохоронці помітили біля кіоску, де вона купувала фаст-фуд. Спочатку втікачка намагалася обдурити поліцейських, проте пізніше правоохоронці помітили осторонь її друзів, які теж спробували втекти.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Всю компанію неповнолітніх доставили назад в соціальний центр.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.