У Києві останнім часом стало все більше безхатьків. Їх можна зустріти на міських вокзалах столиці, на центральних вулицях і просто біля різних магазинів або ж кіосків.
У мережі показали, як безхатьки облаштувалися на Бессарабці, передає Телеграм-канал "Київ сьогодні".
Так, у Києві на Бессарабці просто серед вулиці облаштувалися безхатьки. Вони постелили собі покривала просто на бруківку і лягли. Варто відзначити, що на одній з фото видно, що до безхатьків злетілися просто десятки голубів в надії чимось підкріпиться.

Скріншот допису
Скріншот допису

" На Бессарабці повний чілл. Втім, нічого нового",- сказано в повідомленні телеграм-каналу "Київ сьогодні"

Фото: "Київ Сьогодні"
Фото: "Київ Сьогодні"

Нагадаємо, що у Києві зараз у метрополітені може перебувати обмеження кількість людей. Цим фактом поспішили скористатися столичні безхатьки - вони облаштовують собі нічліжки під дверима закритих станцій.

Скріншот допису
Скріншот допису

"При локдауні закрили деякі входи метро. І такий вхід маємо сьогодні вранці (метро Лісова з боку Маяка)", - розповіли в співтоваристві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал Знай у Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід,пляшки і "бомби" в клумбах

Також Знай писав, що львів'ян злякав бомж у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"