Відомий український співак та ректор Університету культури Михайло Поплавський показав, як треба відповідати хейтерам у соцмережах, яким щось у вас не подобається. Відповідний пост з’явився у нього на сторінці в Instagram.

«Несмак! Зніми це! Переодягнись, або досить знімати!», «Занадто яскраво! Вже не знає, чим привернути увагу. Одягайся простіше», «Знімає ТікТОк у діловому костюмі? Ага! Це соцмережа для молоді!», «Мда, раніше було краще», - критикують зовнішній вигляд літнього ректора коментатори у соцмережах.

«Ти ніколи не сподобаєшься всім, просто будь собою!», - написав він.

У коментарях заклик ректора підтримали його юні студенти.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«В точку!!! В яблучко! В ціль! Усім хетерам великого гарбуза!», «Всім не догодиш, тому будьте собою», «Неможливо всім сподобатися, але тих, хто нас любить, завжди достатньо», «Всякий раз, коли ви виявляєте себе на стороні більшості - час зупинитися і задуматися», - пишуть фанати.

«Недосконалість прекрасно, безумство геніально, і краще бути абсолютно смішною, ніж абсолютно нудною», «Просто найкращий, Михайло Михайлович», - додають вони.

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?" Відомий український співак Михайло Поплавський показав, як відкривав своє дитяче кафе в Кіровоградській області.

Також «Знай.uа " писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.