У Києві затримали мотоцикліста, який закрив номер жіночими трусами. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Києва у соцмережі Facebook.

У Києві, по вулиці Олени Теліги, інспектори патрульної служби помітили мотоцикліста у якого номерний знак транспорту був закритий жіночими трусами чорного кольору.

Поліцейські зупинили мотоцикліста після чого він спробував переконати їх, що не знає, як предмет жіночого гардеробу опинився на його номері і припустив, що труси на знак "надуло вітром".

Природно поліцейські не повірили подібним відмовкам і склали на водія протокол за ч.6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу або не відповідає вимогам стандартів) КУпАП.

В даний момент санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді сплати штрафу в розмірі 850 гривень.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Публікація патрульної поліції Києва: Facebook
Публікація патрульної поліції Києва: Facebook
Публікація патрульної поліції Києва: Facebook

До публікації додали знімок, на якому можна побачити мотоцикліста, який рухається по дорозі і його номерний знак, на який натягнуті жіночі труси чорного кольору через що номер неможливо розглянути.

Мотоцикліст, фото: Facebook Патрульна поліція Києва
Мотоцикліст, фото: Facebook Патрульна поліція Києва
мотоцикліст, фото: Facebook Патрульна поліція Києва

Нагадаємо, що Рада прийняла законопроект про розмитнення євроблях: що потрібно знати водіям

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни навалили купу на капот героя парковки: пахне кисленьким

Також, "Знай.uа" писав, що безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "Вранці в пологовий будинок..."