Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла українцям, чому не змогла отримати щеплення від коронавірусу. Відповідне повідомлення з’явилося в її сторіз у Instagram.

Як повідомляється, Вітвіцька та її колеги з телеканалу «1+1» приїхали до клініки, щоб отримати щеплення від коронавірусної інфекції, однак це вдалося реалізувати не всім.

Зокрема, Соломії відмовили у наданні такої послуги, оскільки в неї відсутня укладена декларація з сімейним лікарем.

"Я не щепилася, тому що не попередили, що обов'язково має бути декларація від сімейного лікаря. У мене її немає, бо у нас є всіх страховка, відповідно ми з нею почуваємося комфортно", - розповіла невакцинована телеведуча.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей – 150 років від дня народження.