Відома українська співачка Alyosha показала українцям, як гуляє зі всіма своїми дітьми. Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в Instagram.

«З цими хлопцями прогулянка ніколи не буває нудною», - зазначила співачка. На прогулянку вона вийшла із синами в однакових шапочках, та з донечкою Марійкою, яка ще лежить у дитячому візочку.

Хлопці знайшли собі в парку розвагу – шматки минулорічної кори. Мабуть, саме це і спровокувало жартівливі нарікання їхньої зоряної мами.

«Чудово», «Це ж добре», «Які клаааасні», «Суперова компанія», - зазначають у коментарях її фанати.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

«Ти дуже гарна мама», - хвалять співачку у коментарях до посту.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.