Синя рука повертається - скандальний арт-об’єкт Middle Way румунського скульптора Богдана Раці, який став предметом численних обговорень та сварок і який раніше демонтували на бульварі Шевченка, знову помітили в Києві.

До Києва повернулася Синя рука, скріншот Facebook

Інформацію про це та відповідні фото опублікувала киянка Юлія Ліхенко на своїй сторінці у Facebook.

За словами дівчини, синя рука "переїхала" до посольства Румунії в Києві.

"Оце так знахідка😏. Синя рука знову у Києві. Тільки тепер зустріла її не на тому місці, де вона стала славнозвісною, а біля посольства Румунії на вул. Михайла Коцюбинського, 8. І хоч до інсталяції кожний ставиться по-різному, але, чесно кажучи, проігнорувати її неможливо", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

До Києва повернулася Синя рука, скріншот Facebook

Варто нагадати, що синю руку було відкрито 27 вересня 2018 року біля колишнього пам’ятника Леніну. Арт-об'єкт мав символізувати дружбу і спілкування. Його установка була тимчасовою і відбулася в рамках впровадження ініціативи "Київ – місто світу". Однак вже у серпні 2019 року пам'ятник було демонтовано.

Нагадаємо, найзнаменитіша Київська скульптура-Батьківщина-мати, встановлена на правому березі Дніпра. Вона може подобатися або не подобатися, але неможливо бути байдужим до її могутності і величності.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.