У Києві готуються до можливої атаки з боку Росії, і оновлюють перелік бомбосховищ. Відповідну карту опублікували на сторінці прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляється, на карті позначили адреси та короткий опис підземних сховищ, в яких громадяни можуть екстрено сховатися на випадок війни або будь-яких інших надзвичайних ситуацій. Це стосується і будь-яких катаклізмів техногенного або природного характеру.

Зокрема, до фонду захисних споруд належать притулки цивільного захисту, тунелі метро, підвали житлових будинків, підземні паркінги та інші підземні споруди.

Керівникам організацій і власникам позначених споруд необхідно буде в разі необхідності забезпечити людям вільний доступ в укриття.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ознайомитися з повною версією інтерактивної карти київських підземних укриттів, наданої КМДА, можна за посилання.

Нагадавши, Джо Байден призначив зустріч Володимиру Путіну через Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поговорив з Байденом і пообіцяв "чорну п'ятницю" українцям: введуть санкції.

Також портал Знай.uа писав, про що домовилися лідери США і України.