Останніми днями квітень випробовує українців на міцність дощами та похолоданням майже по всій території України та снігопадами на Заході.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Чого очікувати від погоди на вихідні, 17 та 18 квітня, розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.
За словами Діденко, упродовж 17-18 квітня максимальна температура повітря підвищиться до +9+13 градусів.

"Завтра на Заході, а в неділю на Півночі місцями навіть +4+9 градусів. У суботу суттєві опади - навряд, так, або хмари щільні, або десь невеликий дощ. Вночі в західних областях ще можливий мокрий сніг", - відзначила синоптик.

У неділю, 18 квітня, на північному сході України оформиться циклон, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини. На решті території буде сухо.
У Києві субота-неділя будуть з великою ймовірністю періодичного дощу. В суботу, 17 квітня, холодніше - до +9+11, 18-го квітня нагріє до +13 градусів.

Погода в Україні, весна, фото: Знай.uа
Погода в Україні, весна, фото: Знай.uа

"Як видно з діаграми прогностичної, у Києві найближчим часом знову перепади: всі атмосферні прояви, як у нас кажуть - як бик пос...в, то вгору, то вниз, то тихіше, то з штормовим вітром. У період 20-22 квітня погода знову покаже свої кандібобери, дощі й похолодання. Діаграма. Так що тримаємо погані слова про погоду при собі, не перемерзаємо, милуємося виключно абрикосовим цвітом) А там і теплий травень підгребе", - резюмувала Наталка Діденко.

Прогноз погоди на вихідні від Наталки Діденко, скріншот

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.