У Києві чоловік скористався популярною службою таксі, а в результаті залишився без свого телефону. Про це він розповів у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Стандартна ситуація для таксі Bolt. 12 квітня о 04: 01 я викликав таксі Bolt на вулицю Жилянську, 7б, щоб поїхати на Оболонський проспект, 21Б. приїхав водій Сергій на Hyundai Sonata. Поїздка пройшла нормально, і я вийшов біля Дрімтауна-2, і зрозумів, що забув телефон в машині. Не гаючи часу, я відразу ж взяв телефон у охорони " Сільпо» і подзвонив на свій телефон, але він вже був вимкнений", - розповів він.

Потерпілий вранці відновив сім-карту і зайшов у свій профіль Bolt. Там він зв'язався з водієм, який зізнався, що телефон у нього. Спочатку таксист пообіцяв привезти гаджет завтра, після чого пообіцяв відправити його поштою. Господар телефону відповів відмовою на цю пропозицію, уточнивши, що телефон потрібен сьогодні.

"Сергій сказав, що телефон не у нього, і я попросив дати номер того, у кого Мій телефон. Він надіслав смс з номером, і після цього він вимкнув свій номер, і більше не виходив на зв'язок. Як бачимо, телефон вже десь у Дніпрі...», - пише засмучений киянин.

У службі таксі вибачилися і пообіцяли надати всі потрібні дані поліції, якщо таке звернення від правоохоронців надійде.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А що ви хочете. Набирають людей по оголошенню, посвідчення є, сідай і їдь. Києва не знають«, " а скільки алко-нарко їздить. Та нехай бере той телефон, раз немає поваги», «можу сказати більше, півроку тому в таксі мені таксист набрызгал якимось ліками, що я заснула і обікрав мене. Нікому не раджу цю службу, вже дуже небезпечно!!!",- обурюються городяни.

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Як повідомляв портал Знай.ua, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".