У Києві рятують життя двох малюків, яких пожежні винесли з палаючої квартири на Троєщині. Про це розповіли у спільноті dtp.kiev.ua.

Як зазначають у спільноті, під час пожежі на вулиці Цвєтаєвої постраждали двоє маленьких хлопчиків.

«Старшій дитині краще, стан стабільний. Молодший в критичному стані без свідомості на апаратній вентиляції. сильне отруєння продуктами горіння. Ускладнення», - уточнили автори повідомлення.

«Дуже співчуваю і переживаю за малюків. Дай Бог швидкого одужання вам. Фінансово обов'язково підтримую і прошу інших не буть байдужими», «Передала грошики. Якщо потрібні речі та іграшки до віку 5 років, готова передати. Все буде добре!», - пишуть у коментарях небайдужі кияни.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше повідомляли, у Києві чотириногий коп "винюхав" спритного злочинця - молодець, Алий.

Як повідомляв Знай.uа, 9 квітня моторошна пожежа охопила квартиру на київській Троєщині. Двоє дітей по суті опинилися у вогняній пастці на 14 поверсі. рятувальникам вдалося відновти дихання постраждалих, поки чекали швидку допомогу.

Знай.uа писав, парочку пенсіонерів шукають всією областю, пішли з улюбленими собачками: "Залишилася тільки сумка...".