У Києві розшукують зниклого Дмитра Волосевича - у вівторок, 13 квітня, хлопець вийщов з дому і досі не повернувся, на зв'язок із рідними не виходить.

Подробиці повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці спільноти у Facebook.

"Увага! # Розшук! Просимо допомогти знайти Волосевича Дмитра Андрійовича, на вигляд 20-22 років. 176 сантиметрів зросту. Пішов пізно вночі 13 квітня 2021 року з дому (Мінський масив, біля ТЦ Полярний) без телефону. Був одягнений в осінню темно-зелену куртку, кросівки Sketchers білого кольору і темно-сірі джинси. Якщо хто знає його теперішній час, будь ласка, зателефонуйте 0937840903 (мама Валентина) або 1022", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.