На щастя, дворічного хлопчика розшукано живим. Про це розповіли на сторінці «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на повідомлення поліції.

«Увага!!!! Знайшли хлопчика!!! Це найкращій у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку!!!», - зазначає керівник поліції області Андрій Нєбитов.

Подробиць поки що не розголошують, проте відомо, що малюка понад добу шукали правоохоронці із кінологами, Нацгвардійцями та волонтерами.

Як уточнили в поліції згодом, малюк пішов за батьком, який вирушив в ліс по дрова. Помітивши дитину, що йшла за ним, батько наказав хлопчику повернутися додому. Не зважаючи на те, що будинок розташований близько до лісу, малюк заблукав і ночував у полі.

Батьки кинулися шукати дитину лише згодом, а до поліції звернулися о 22:00.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Яке щастя!!! Бідна дитина і батьки. Це дійсно найкраща новина за дуже багато днів», «Слава Богу, все добре, в хлопчика сильний ангел охоронець, хай завжди його оберігає, в лісі що хоч могло статися - і собаки, і кабани, і не дай Бог. Він, бідний, легенько вдітий, а ночі холодні, земля не прогріта, ой як страшно», - співчувають малюку українці.

«Чудово, що знайшли дитину. Татові настукати по кумполу, мамі заспокійливого накапати», - додають люди.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.