Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька анонсувала прем’єру на телеканалі «1+1». Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в Instagram.

За її словами, новий проект під назвою «Вражаючі історії ТСН» розкриє детальніше резонансні випадки в житті України.

«Це новий проект, у форматі докустріптед, у якому глядачі побачать справжні життєві історії українців, які стали героями сюжетів ТСН, реальні випадки, про які говорила уся країна», - розповіла вона.

Вітвіцька додала, що ідея такого проекту виникла ще минулого літа.

«Проект про те, що вихід є, що чудеса реальні. Усі ці події сталися з реальними людьми, такими, як ми з вами. Про те, як важливо бути небайдужим, відгукнутися, не пройти повз. Інколи для цього варто просто розповісти про те, що трапилося, якомога більшій кількості людей!», - додала вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«З вражаючою ведучою, чекаємо, Соля!», «З нетерпінням чекаємо прем'єру... Нарешті, вже скоро...», - зазначають у коментарях фанати.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей – 150 років від дня народження.