У Києві чоловік скоїв розбійний напад на літню жінку. Про це розповіли в «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, психічнохворий чоловік на прізвище Кірсанов пограбував жінку похилого віку.

Інцидент трапився приблизно о 21:00 на вулиці Ярославів Вал, 17А. Правоохоронцям повідомили, що невідомий зловмисник підбіг до літньої жінки, вирвав у неї з рук сумочку та спробував втекти.

Навздогін за грабіжником кинувся чоловік, однак нападник пригрозив йому ножем, і той вирішив відступити. Через кілька хвилин до нападника підбігла власниця сумки, яка отримала у відповідь удар ножем по руці.

Правоохоронцям повідомили прикмети нападника, і його оперативно затримала група спецпризначенців.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Виявилося, що затриманий - громадянин Російської Федерації Кірсанов Дмитро Валерійович, 1982 року народження. Крім того, у громадянина сусідньої держави-агресора при собі була довідка про те, що він психічнохворий.

«Залишається питання - чому такий агресивний чоловік не у лікарні?», - дивуються автори посту, додаючи, що грабіжника відправили до СІЗО.

"Питання не вірне, питання в другому, якого біса за мої податки ми маємо утримувати в лікарні це ординське чмо, яке знаходиться на території України!?», - обурюються кияни.

«Вони нам вже неадекватних підкидають? А вони не в курсі , що в нас своїх їх до фіга?», «Чому всіляка нечисть, спокійно шариться і відсижується в Україні, і схоже, почувається тут краще, ніж самі українці. У нас же пандемія і карантин, кордони, як би, закриті. Таке враження, що не країна, а прохідний двір...», - додають коментатори.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами