У Києві влітку перекриють на ремонт ряд доріг і шляхопроводів, через що городяни можуть зіткнуться з певними незручностями. Про це розповіли в прес-службі "Київпастрансу".

Як повідомляється, низка великих ремонтів захлесне київські дороги з початку літа. Зокрема, ремонтні роботи проведуть на центральних вулицях міста.

Наприклад, через ремонт дорожнього покриття та інших конструкцій на Індустріальному шляхопроводі та вулиці Борщагівській, який стартує з першого червня і орієнтовно триватиме до 15 серпня, зупиниться рух швидкісного трамвая на Борщагівській лінії. Це стосується відрізка від вулиці Старовокзальної до Кільцевої дороги.

Крім того, в "Київпастрансі" вирішили, що платформа, вестибюль і рейки на станції «Індустріальна» підлягають демонтажу. На вказаний період часу комунальне підприємство обіцяє забезпечити пасажирам перевезення в наземному громадському транспорті.

Жителям і гостям столиці рекомендують враховувати цей факт під час планування маршруту по вказаних вулицях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадавши, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами- " з г * вна і гілок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Крім того, у Запоріжжі презентували справжнє ноу-хау 21 століття. Тут зношені дороги вирішили засипати... зліпками щелеп.