У Києві під час локдауну в метро, як і анонсувалося раніше, закривають на вхід деякі станції. Про це повідомили у спільноті troeshchinainsta в соцмережі Instagram.

На такий крок керівництво метрополітена йде, щоб обмежити кількість людей, які одночасно перебувають на станціях, і забезпечити дотримання соціальної дистанції в умовах пандемії коронавірусу. Зазначається, що цим фактом поспішили скористатися столичні безхатьки – вони облаштовують собі нічліжки під дверима зачинених станцій.

«При локдауні закрили деякі входи Метро. І такий вхід маємо сьогодні вранці (метро Лісова з боку Маяка)», - розповіли у спільноті.

Додамо, що раніше столичну підземку звинувачували у недотриманні карантинних вимог та створенні натовпів на вході, без дотримання соціальної дистанції між пасажирами у допустимі півтора метри.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"