Під Києвом розшукують маленького хлопчика, який зник безвісти з власного двору. Про це повідомили у Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що у селі Рагівка Подільського району 14 квітня зник 2,5-рячний Богдан Уніченко. Хлопчик перебував у дворі приватного будинку – його відсутність матір помітила близько 16:00, та повідомила до поліції.

На пошуки дитини вирушили особовий склад Вишгородського районного управління поліції, ПСПОП «Миротворець», кінологи, Нацгвардійці та служби ДСНС.

Не зважаючи на настання ночі, пошуки продовжили.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Поліція Київської області звертається до небайдужих громадян, які можуть мати в своєму розпорядженні тепловізори чи прилади нічного бачення, із проханням долучитися до пошуків Богданчика.

«Спецприладів не маю, але якби мешкала ближче (я в Києві), долучилася б до пошуків. Не знаю, щоправда, чи багато б із мене було зиску... але якщо вам терміново, дуже-дуже потрібні люди - напишіть, будь ласка, ще дві-три години точно буду онлайн. Може, спробую хоча б до Вишгорода дістатися; може, хтось із Києва поїде та зможе мене прихопити. Щасти вам у пошуках, хай дитина знайдеться живою та неушкодженою», - обіцяють небайдужі громадяни.

«Самим добрим може бути в тій ситуації - якщо дійсно забрав батько. Але це вони вже потім розберуться між собою. Головне, щоб дитина була неушкодженою, якщо заблукав - залишається сподіватись, що ночі все ж не морозні, дитина протримається. Про щось інше - навіть думати не хочеться», - додають інші.

«2.5 року гуляв без батьків!? Що відбувається з батьками??? Чим вони думають?», - обурюється дехто у коментарях.

«Ви знаєте, це справа випадку. Коли то і у мене так було. Випадково хвіртка була відкрита. І син вийшов і потопав. Але так як я була поруч і на секунду-другу зайшла в будинок за чимось, то кинулася відразу шукати. Відійшов від будинку метрів 100. Перехожі підказали, що побачили. На питання: куди ти йдеш? Відповідь: в армію. У маленьких свої думки і фантазії», - зазначають люди.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.