Популярна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно спілкується з фанами та часто підіймає важливі соціальні теми, які часто залишають поза увагою інші артисти українського шоу-бізу.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram колишня вихователька садочку, яка стала знаменитістю, поділилася колажем, пародіюючи фото співачки Насті Каменських. Остання нещодавно позувала на кухні їх з чоловіком Потапом заміського будинку з пилососом в руках, показуючи фанатам процес прибирання.

Так, обидві співачки приміряли рожеві футболки-оверсайз і зробили схожі зачіски, зібравши волосся в два "хвостики" з боків - типовий образ української домогосподарки. Таким чином Олена вирішила порушити важливу соціальну тему про стереотипи жінок-домогосподарок.

Дівчина вважає, що у великих містах України справи йдуть зовсім інакше, ніж в провінції - набагато частіше в селах хатні обов'язки перекладають виключно на плечі жінок. Хатню роботу досить часто не помічають і сприймають як належне. І це неправильно!Дівчина зазначила, що в сучасному світі потрібно бути тільки собою, не звертати уваги на "ярлики".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Коли жінок ховають вдома - я чую галас. В наших реаліях є закоренілий стереотип - жінка домогосподарка, яка повинна прибрати за сімʼєю після вечері та витрачати весь свій вільний час на хатьні справи. І хоча в великих містах все швидко змінилося, та варто тільки виїхати в провінцію... Домашні справи, побут часто знецінюють і вважають за «обов’язки» саме жінки. І не дай Бог бути кар’єристкою - відразу невдаха та чоловіконенависниця!
Це не справедливо! Чому досі в сучасному світі жінка не має права бути собою (без клейма «феміністка» тощо), а має слідувати продиктованим нормам суспільства?", - пише Alyona Alyona.