Відомий український співак та ректор Університету культури Михайло Поплавський показав, як відбувалася презентація його нового відео на пісню «А нам сьогодні 50».

Відповідне відео та фото з’явилися на його офіційній сторінці в Instagram.

«Презентація концертного кліпу на нову пісню «А нам сьогодні 50». У 50 років життя тільки починається», - розповів співак, автор безсмертної «Кропиви».

«Дякую кожному, хто завітав на прем’єру! Скоро, у всіх соціальних мережах та на всіх музичних платформах!», - подякував він своїм підписникам.

«Ви наповнені енергією», «Капець, які Ви молодці», «Кожен Ваш пост надихає на справи. Кожні Ваші цікавинки – позитивні», - захоплюються його юні фанати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?" Відомий український співак Михайло Поплавський показав, як відкривав своє дитяче кафе в Кіровоградській області.

Також «Знай.uа " писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.