Відома українська співачка Alyosha відкрила, про що йдеться у її новій пісні «Лебеді». Відповідне відео з’явилося на її офіційній сторінці в Instagram.

«У всіх нас є вибір: проявити жорстокість або милосердя, заздрити або щиро радіти.

Проте, є сила, що кожного з нас робить людиною. Увесь Всесвіт народжений у коханні! Кожна душа — це любов!», - розповіла співачка.

«Бережіть найцінніше в собі — вміння кохати, прощати, допомагати!», - порадила вона своїм підписникам.

Вона також додала, що прем’єра нового відео до пісні запланована на найближче майбутнє.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються вродою і чарівністю багатодітної співачки. «Чарівна красунечка!», - захоплюються її фанати.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.